6 dingen die we nooit stoppen zoals bij vrouwen

We leven in een zeer vreemde wereld op een zeer vreemde tijd: het feit dat er altijd iets goeds was en als correct werd beschouwd, blijkt vandaag onnatuurlijk en illegaal te zijn. Maak een compliment voor het meisje en loop niet in beschuldigingen in de intimidatie of objectificatie wordt moeilijker.

En over speculatie op menselijke gevoelens en substitutie van concepten die volgers zijn ingeschakeld «Bodiposief», propagerend de teelt van een onverantwoordelijke houding ten opzichte van het eigen lichaam, maskeert het onder «Jezelf accepteren», En stotteren misselijkheid.

We hebben een lijst met dingen voorbereid die mannen altijd zullen waarderen bij vrouwen, ongeacht wat. We hopen dat je je op de een of andere manier helpt.

Intelligentie

Alsof het snel de vee-afbraak op de planeet is, zal de vraag naar erudiet-mensen altijd altijd zijn, en het zal evenredig worden.

Het is altijd leuk om in de Society of Erudite te zijn, lees, opgeleid jong (en niet erg) kameraden? Zeker en de metgezel die u de juiste opneemt. Seksseks, maar in de onderbrekingen moet je ook over iets praten, is niet waar?

In het tijdperk van massale tevredenheid van verschillende fysiologische behoeften, de noodzaak om te zien voor een vrij geschilderd vrouwelijk gezicht (in een man, maar niet geschilderd — ook) een gewone geest en een heldere ziel wordt meer dan ooit acuut.

Het vrouwelijke vermogen om een ​​intelligent gesprek te ondersteunen in de Society of Men (en niet alleen), en ook gunstig om zichzelf niet alleen te presenteren met de hulp van prachtige vormen zal altijd in de vraag zijn, en degene die de eigenaar is van deze kunst zal nooit worden beroofd aandacht. Als u bekend bent met zo’n slim — gelukkig.

Gevoel voor humor

Deze item wortels gaan terug naar de vorige. De slimmer de persoon, hoe beter hij humor waarneemt. Je hebt je tenminste eenmaal vervelend dat je ingenieuze beletteringsgrap over de moderne politiek de dame niet begreep, vroeger het voorwerp van je meest oprechte sympathieën en waar je actief eitjes rolt.

En, hoogstwaarschijnlijk, geconfronteerd met zo’n situatie, na een datum heb je een paar stappen terug gedaan, en je communicatie ging naar Nee, want wat is het punt in deze betekenis, als ze de grappen niet begrijpt en zelfs niet begrijpt?

Het maakt niet uit hoe cool en humor — ding zonder wat het onmogelijk is om dit leven te leven, en vooral met een vrouw die geen gevoel heeft.

Warrhold

Nette manicure op dunne zachte vingers, puur gelegd haar op het hoofd (en niet ergens anders), een aangename geur van geesten, afkomstig van het meisje, soms kunnen ze ons gek maken.

Elke man herinnert zich het moment van succesvolle eerste datum en individuele momenten, https://rocklife.nl/2016/01/vardoger-ghost-notes/ met het gerelateerd: bijvoorbeeld, hoe ben je begonnen met je hand in haar dikke zijden krullen, ademde hun geur en kon het niet breken — zo aardig ze rook.

De schoonheid van het meisje, zoals mannen, is om voor zichzelf te zorgen, wat inspanningen vereist en veel nuances bevat, waaronder die hierboven staan.

En als ze de simpele regels van persoonlijke hygiëne verwaarloost, die de luiheid van het gebabbel over iets naar verluidt naar verluidt, bedekt, waarom dan ook dan waarom?

Aantrekkelijk

Een enigszins generaliserend punt waarin de geest omvat, en charme, en de aanwezigheid van vormen, natuurlijk. Als alles in orde is met de formulieren, en de intelligentie aan hen wordt toegevoegd met een prachtig karakter, pak dan deze godin en draagt ​​u met haar mee naar het registerkantoor — zoals het is steeds minder.

Maar zelfs als het de parameters van het supermodel niet bezit — geen probleem. Plots heeft ze een gekke charisma, ze bereidt beter dan je moeder en de persoon zelf goed is, met wie er altijd iets is om over te praten, en dit is soms veel belangrijker dan Puppet-uiterlijk. Je bent niet bezig met objectiviteit, je bent meer dan 14?

Zorg

Het maakt niet uit hoe cool, zelfs de meest zelfvoorzienende mannelijke vertegenwoordiger is nodig door een persoon die zich zorgen maakt over hem en wacht op zijn uiterlijk, en wanneer het moment van zwakte optreedt — zal erin kunnen geloven en inspireren om alle obstakels onderweg te overwinnen.

Je hebt waarschijnlijk de uitdrukking gehoord over het feit dat voor elke geweldige man er geen minder grote vrouw was en iets anders over betrouwbare achterkant. Dus, met alle Paphos in deze woorden is er een aandeel van de waarheid. We hebben allemaal ondersteuning en zorg nodig, omdat we nog steeds mensen zijn, geen robots.

Maar het is ook belangrijk dat deze bezorgdheid in het kader van de redelijke is en niet naar het stadium van Hyperophek ging, wanneer het nodig is om te onthouden om te verslag uit te brengen over zijn acties en op de keel van het eigen nummer op de keel van het eigen nummer te melden ten behoeve van uw relatie. Je bent op https://mycustomneckties.com/process/ zoek naar een metgezel, en niet de tweede moeder — Zeker jij en alleen.

Passie

Hier praten we niet alleen over de zaken van intieme, maar ook over haar tractie tot leven, passie in hobby’s, de verdeling van je interesses, gemak «Op de lift».

Als u een actieve kerel bent die de constante ontvangst van emoties en een nieuwe ervaring heeft, dan is het onwaarschijnlijk dat u uitkomt met een eeuwige zelfgemaakte, waarvoor een duizendste herziening van dezelfde reeks van uw favoriete serie veel belangrijker en aantrekkelijker is dan een gezamenlijke campagne waar waar dan ook.

Er moeten gehoornde ogen zijn van beide, en als tijdens je gepassioneerde verhaal over de ervaring en gezien (en absoluut ook waar je het over hebt) ze hing en zei met een zucht «begrijpelijk» — Weet: je bent niet onderweg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Our primary focus is to enable our clients to scale their business and help them make their products available to as many people as possible. A product’s sales rank on Amazon is significantly affected by its in stock rate, in order to sustain sales velocity and profitability, Amazon needs to always have stock on hand.

Information

Contact Info

© This site is not a part of Amazon website or Amazon Inc. Additionally, this site is not endorsed by Amazon in any way. Amazon is a trademark of Amazon Inc.