Meerdere “AH” Wat zijn de Multi-Russian

Multi-Russian is een paar orgasmes op een rij in één “sessie” of één, maar zeer krachtig en lang. Enquête 4400 Vrouwen lieten zien dat 75% van hen zo’n orgasme minstens één keer in het leven kreeg.

Orgasme versnelt de bloedstroom, verhoogt de hartslag en de ademhaling, hersenactiviteit en spierspasmen , dus nadat het nodig is om de periode te herstellen, zodat het lichaam terugkeert naar de gebruikelijke toestand. Maar bij vrouwen kan deze periode worden teruggebracht tot een minuut of minder – en vervolgens reageert het lichaam opnieuw tot stimulering.

Hoe is het te krijgen?

Veel factoren beïnvloeden de bereidheid voor een dergelijk orgasme – de belangrijkste daarvan is de mate van opwinding. Hoe meer passie in jou, hoe groter de kans! Vanwege ernstige opwinding tot geslachtsdelen, meer bloedstokken, worden erogene zones gevoeliger.

een. De weg is belangrijker dan het doel

Als je je rijst op het orgasme, kun je het niet krijgen. Het is beter om te ontspannen en te genieten van wat is gegaan naar het doel. Obstakels meestal in de hersenen, en niet in de spieren, dus u hoeft uzelf niet te dwingen en op te drukken.

2. Maak een sfeer

Muziek, kaarsen, massage, bioscoop – gebruik alles wat je krijgt. Schakel de “generator” van kamagra binnen 24 uur geleverd seksuele energie in voordat de partner u raakt.

3. Haast je niet

Het is niet nodig om onmiddellijk naar seks te gaan. Het eerste orgasme uit de serie is beter om de stimulatie van de clitoris te ontvangen, ze zeggen specialisten. Dit kan worden bereikt met behulp van de monding van een partner, handen of vibrator.

4. Veel plezier verlengen

Na het eerste orgasme kunt u experimenteren. Als de clitoris zo gevoelig is dat aanraking onaangenaam is, laat hem op andere plaatsen streven en dan terugkeren naar het begin.

5. Spieren aanhalen

Hier gebruik je de oefeningen van Kegel! Op tijd zullen gecomprimeerde spieren helpen een nieuw orgasme te krijgen.

Wat zijn de Multi-Russen?

Gewoonlijk – na directe druk op de clitoris en bewegingen eromheen. Een dergelijk orgasme kan onafhankelijk of in een positie worden verkregen, geschikt voor stimulatie, bijvoorbeeld een huid.

Punt G – Laat niet iedereen in zijn bestaan ​​geloven, maar Sexologen noemen zo een erogene zone van 2-3 cm van de ingang van de vagina op de voormuur, waar veel zenuwuiteinden en bloedvaten. Een dergelijk orgasme kan bijvoorbeeld de tweede worden verkregen, indien er niet meer dan 30 seconden doorgegaan totdat het bloedstroomsnelheid terugkeerde naar het gebruikelijke. cheapest levitra generic Wat moeten we doen? Zet een kussen onder de heupen of om seks te hebben wanneer hij achter zit.

Punt a – een andere erogene zone, al op de achterkant van de vagina. Ze heeft geen rustperiode, wat erg handig is voor meervoudig orgasme. Om voldoende diepe penetratie of anale seks te stimuleren: u moet begrijpen hoe het precies in uw zaak werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Our primary focus is to enable our clients to scale their business and help them make their products available to as many people as possible. A product’s sales rank on Amazon is significantly affected by its in stock rate, in order to sustain sales velocity and profitability, Amazon needs to always have stock on hand.

Information

Contact Info

© This site is not a part of Amazon website or Amazon Inc. Additionally, this site is not endorsed by Amazon in any way. Amazon is a trademark of Amazon Inc.